Beelden van de televisie

Neighbours

imageimage 

Neighbours gaat over de belevenissen van de inwoners van 6 huizen in Ramsay Street, een doodlopende straat in Erinsborough, een fictieve voorstad van Melbourne. De gebeurtenissen spelen zich sinds het begin altijd in dezelfde huizen af (nummers 22, 24, 26, 28, 30 en 32). Dat is een groot verschil met andere soaps waar er regelmatig van set gewisseld wordt. De serie heeft ook een heel eigen stijl gericht op het hele gezin en is niet te vergelijken met de Amerikaanse soaps. Naast de gebruikelijke drama’s, ongevallen, ruzies en huwelijken is Neighbours immers ook gekend voor zijn lichte, humoristische verhaallijnen. In elke aflevering lopen verschillende verhalen door elkaar, maar altijd zal er één luchtiger bij zijn.

De binnenopnames gebeuren in de Global Television studios in Forest Hill. Voor buitenopnames trekt de crew naar Ramsay Street. Pin Oak Court is de echte doodlopende straat die sinds 1985 dienst doet als Ramsay Street. Alle huizen die je in de serie ziet zijn echt en de crew mag er een paar dagen per maand op straat en in de voortuinen filmen. De bewoners van de huizen krijgen daar trouwens een mooie vergoeding voor. Lassiter’s, de ontmoetingsplaats van de ‘Buren’, met een hotel, pub en koffiehuis bevindt zich achter de studio’s.

Een aantal bekende sterren hebben in Neighbours gespeeld, bijvoorbeeld Kylie Minogue, Jason Donovan, Natalie Imbruglia, Alan Dale, Delta Goodrem Jesse Spencer (House MD) en Guy Pearce. Ook Russell Crowe heeft ooit een klein rolletje in de serie gespeeld. Eind jaren ’80 vormden Kylie en Jason het meest populaire koppel ooit in Ramsay Street.

image image

image image

bron: Wiki, foto’s: sreenshots via Channel 5 HD (UK)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s